Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України провів зустріч з Прем’єр-міністром Грузії

Як повідомили в прес-службі Президента України, у рамках участі у 47-му засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі Президент Петро Порошенко провів зустріч з Прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі.

Співрозмовники обговорили широкий спектр актуальних питань двостороннього порядку денного. Особливу увагу було приділено спільним крокам з активізації політичного діалогу, а також поглиблення торговельно-економічної та культурної співпраці.

Під час зустрічі був узгоджений попередній графік двосторонніх заходів високого рівня у 2017 році, зокрема у контексті відзначення 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Грузією.

Сторони відзначили важливість продовження успішної практики взаємодії у рамках міжнародних організацій, а також підтвердили незмінність позицій щодо обопільної підтримки суверенітету та територіальної цілісності обох країн.

Співрозмовники також скоординували позиції щодо безвізового режиму, на який у 2017 році розраховують громадяни України та Грузії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ