Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пріоритет на конкурсі „Книга форуму-2006” надаватимуть українським книгам

Зараз у Львівському будинку вчених розпочало свою роботу журі конкурсу на найкраще українське видання „Книга форуму-2006”. Майже півсотні членів журі, серед яких Іван Вакарчук, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Тарас Возняк визначатимуть з понад півтисячі книжок, які подали на конкурс 50 видавництв, найкращі.
За результатами роботи журі буде визначено володаря гран-прі, 12 найкращих книг Форуму-2006 та сім книг або періодичних видань у шанованих спеціальними відзнаками журі. Також президент Форуму видавців Олександра Коваль преміює трьома персональними відзнаками.
„На мою думку, і я просив про це членів журі, пріоритет має надаватися саме українським книжкам, новим книжкам та завершеним проектам”, — сказав сьогодні під час початку роботи журі відповідальний секретар журі, літературознавець Богдан Тихолоз.
Члени мають змогу оглянути кожне видання та зробити власні висновки. Переможця визначатимуть під час обговорення та дискусії: „Ми не займаємося формалістикою та не будемо підраховувати бали, робота цього журі - це своєрідна платонівська академія”, — сказав „Гал-info”  Богдан Тихолоз.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ