Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Пріоритет у виборі ділянки для «Євробаскету 2015» належить інвестору, – «Свобода»

Рішення про місце для будівництва спорткомплексу для проведення чемпіонату Європи з баскетболу «Євробаскет 2015» депутати ухвалять у найближчі 10 днів. На позачерговому засіданні сесії Львівської міської ради було ухвалено рішення про створення робочої групи, до складу якої увійшли представники інвестора, Львівської ОДА та секретар ЛМР Василь Павлюк, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Інвестор розглядає дві ділянки для спорудження спортивного комплексу: на вул. Ряшівській та на вул. Липова Алея, 5 (чаша стадіону «Україна»).

«Нас обурює бездіяльність виконавчих органів ЛМР у вирішення цього питання. Маючи майже рік часу для погодження земельної ділянки, мер досі не зумів запропонувати єдиний компромісний варіант, який би влаштовував і місто, і інвестора. Тож наразі ми не готові ухвалити остаточне рішення. Пріоритет у визначенні місця для будівництва має належати інвестору та представникам ФІБА. Ми запевнили інвесторів, що зберемося на сесійне засідання, щойно буде напрацьований проект рішення, який влаштує і забудовника, і громаду міста. Через халатність міського голови Львів не повинен втратити «Євробаскет 2015», – заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ