Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проблем з виплатою пенсій у 2009 році не буде – голова Пенсійного фонду України

Ситуація із виплатою пенсій в Україні є стабільною, і проблем із виплатою у 2009 році не буде. Про це сьогодні повідомив голова Пенсійного фонду України Олексій Зарудний під час перебування у Львові.
За його словами, виплата пенсій у січні завершена, і пенсії отримали усі категорії пенсіонерів. А зараз іде підготовка документів для початку виплати пенсій у лютому. Як повідомив Зарудний, виплата пенсій надалі вестиметься згідно розробленого графіку, і цей графік збережеться протягом року.
Олексій Зарудний каже, що жодних загроз щодо неспроможності Пенсійного фонду виплати гроші цьогоріч немає. Із взятої фондом позики з держбюджету у розмірі 5, 5 мільярда гривень більшість грошей уже виплачено, а залишок для повернення у бюджет складає 2, 2 мільярди гривень.
«Усі зобов’язання по цих виплатах будуть виконані», -- каже Зарудний зазначаючи, що у Пенсійному фонді існують деякі негативні тенденції, які в основному пов’язані із ситуацією з переказом коштів в кінці року. Але ситуація є контрольована і підстав для хвилювання немає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ