Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Проблемою «Львів-ТБ» займуться профільні комісії обласної ради, - П`ятак

Є профільні комісії обласної ради, які обговорять проблему, що склалася навколо телекомпанії «Львів-ТБ», сформують свою позицію та приймуть пропозиції щодо її вирішення. Про це сьогодні, 28 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив заступник голови Львівської обласної ради Валерій Пятак.

Валерій Пятак додав: «Є законодавство, є відповідна програма, під яку створювалася ця структура. Повинна здійснюватися підготовка цікавих програм, які мають бути якісними, адже телебачення працює не лише для депутатів обласної ради, але в першу чергу воно працює для громади. Звичайно ж нам важливо, щоб депутати могли б донести ключові проблеми та шляхи їх вирішення до громади через телебачення».

Відповідаючи на запитання, хто повинен очолити Львів-ТБ, Валерій Пятак зауважив, що не готовий зараз коментувати кадрові проблеми, але висловив свою позицію щодо бачення керівника компанії: «Керівником повинен бути ефективний та сучасний менеджер. Також ця людина повинна бути не пов’язаною з історіями попередніх недовір».

Читати також: «Телекомпанія «Львів-ТБ» отримала третє попередження Нацради через ZIK»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ