Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Продавцю наркотиків зі Львова признавать більш жорстке покарання

Прокуратура у Львові домоглася повторного розгляду надто м’якого покарання для наркоторговця. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Цьогоріч у квітні Верховний Суд погодився з позицією прокуратури, яка оскаржувала рішення апеляційного суду, що звільнив від відбування покарання 31–річного наркоторговця зі Львова.

Як було встановлено, у квітні-травні 2015 року зловмисник продавав особливо небезпечний наркотичний засіб – макову соломузагальною масою більше 1 кг.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним за ч.2 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах) та засудив до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна, а суд апеляційної інстанції допустив порушення вимог кримінального закону, оскільки засудив чоловіка до 5 років ув’язнення та звільнив його від  реального відбування покарання.

Прокуратура області не погодилась із таким рішенням, а відтак подала касаційну скаргу до Верховного суду, який скасував незаконне рішення та скерував провадження на новий розгляд.

Відтак, завдяки зусиллям львівських прокурорів, зловмиснику буде призначено законне покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ