Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Проекти у сфері збереження архітектурних пам'яток у Львові тепер реалізовуватиме німецька GIZ

Проекти у сфері збереження архітектурних пам'яток, які Львів реалізовував спільно з німецькою компанією GTZ, тепер будуть впроваджуватись з компанією GIZ. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

З початку 2011 року розпочала свою діяльність компанія Німецьке товариство інтернаціонального співробітництва (GIZ) ГмбХ. Ця організація поєднала досвід німецьких компаній Deutscher Entwicklungsdienst (DED) GmbH, Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) GmbH та InWEnt - Internationale Weiterbildung und Entwicklung gGmbH.

GIZ є німецькою федеральною компанією, що діє в глобальному масштабі. Компанія допомагає Уряду Федеративної Республіки Німеччина в реалізації його цілей у сфері міжнародного співробітництва, спрямованих на забезпечення сталого розвитку. Крім того, GIZ бере активну участь у міжнародній освітньо-просвітницькій роботі. Компанія допомагає людям та спільнотам у всьому світі самостійно покращувати власні перспективи та умови життя.

GIZ продовжуватиме виконання завдань уряду Федеративної Республіки Німеччина та інших міжнародних замовників як некомерційна федеральна компанія. GIZ продовжить здійснення діяльності в країнах-партнерах Німеччини зі співробітництва у сфері сприяння розвитку, а також на території інших держав. Партнери, які уклали договори з GTZ, тепер будуть співпрацювати з GIZ.

GIZ здійснює свою діяльність у більш ніж 130 країнах світу. Офіси GIZ розташовані у містах Бонн та Ешборн. Крім цього, на території Німеччини компанія представлена майже у всіх федеральних землях. Штат підприємства налічує 16862 співробітників. Обсяги обороту та грантів GIZ оцінюються в 1,9 мільярда євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ