Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Прокуратура Львівщини через суд стягне з двох львівських ЖЕКів майже 6 млн боргу за тепло

Органи прокуратури Львівщини подали до Господарського суду Львівської області дві позовні заяви в інтересах ЛМКП ''Львівтеплоенерго'' про стягнення заборгованості на суму понад 5 млн. 800 тис.грн, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Перевірка прокуратурою Шевченківського району встановила, що, відповідно до договорів, укладених з комунальними підприємствами «Балатон-409» та «Сокільницьке», останні зобов’язані отримувати і своєчасно та в повному обсязі оплачувати  отриману теплову енергію в гарячій воді. Однак, станом на 01.01.2011року, вказані комунальні підприємства допустили значне зростання заборгованості по сплаті за спожиту теплову енергію. Зокрема КП «Сокільницьке» не здійснило в повному обсязі оплату за фактично спожиту теплову енергію на загальну суму понад  2 млн. 100 тис.грн., а КП «Балатон-409» - в сумі понад 3 млн. 710 тис.грн.

Прокуратура району скерувала до Господарського суду Львівської області позови про стягнення з боржників на користь КП «Львівтеплоенерго» вказаних сум заборгованості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ