Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура покарала 22 посадовці, що відповідають за транспорт у Львові

За неналежну організацію перевезень у Львові торік до відповідальності притягнуто 22 посадовці. Як засвідчили перевірки, вони не дбали про забезпечення безпеки та якості послуг перевезення на автобусних маршрутах у міському сполученні, повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Так, незважаючи на численні порушення перевізниками умов договорів та неналежного обслуговування маршрутів, посадові особи органів місцевого самоврядування не ініціювали відповідних перевірок роботи таких підприємств та дотримання ними ліцензійних умов, повідомили в прокуратурі.

Загалом за результатами перевірок прокури внесли 25 подань, в тому числі – на адресу органів внутрішніх справ, які порушували вимоги законодавства при погодженні маршрутів руху пасажирського транспорту загального користування.

Крім цього, на вказаному напрямі прокурори виявляли й кримінальні правопорушення. До прикладу, прокуратура Галицькою району міста Львова розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 191 КК України - за фактом розтрати 72 тис. грн з місцевого бюджету при виконанні ремонту вулиць посадовцями ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району м.Львова». Розслідування триває.

Загалом у сфері транспорту органи прокуратури торік розпочали 4 кримінальні провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ