Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура порушила кримінальну справу проти посадовців однієї із сільських рад на Пустомитівщині за підробку документації

29  вересня 2006 року працівниками УБОЗ УМВС України у Львiвськiй області зібрано матеріали дослідчої  перевірки відносно службових осіб одного із сіл сільської ради Пустомитiвського району Львiвської області, якi видали завідомо неправдиві документи - рішення  сільської ради "Про погодження щодо надання одному з  ТзОВ згоди про надання гірничого відводу родовища пiскiв площею 3,1 га" та рішення "Про погодження щодо надання ТзОВ згоди про надання гірничого відводу іншого родовища пiскiв площею 14,1 га", розташованих на землях сільської ради, та рішення сільської ради "Про погодження щодо надання ТзОВ згоди на отримання лiцензiї на розробку родовищ пiскiв", якi сесією сільської ради не розглядались та не приймались.
29 вересня 2006 року прокуратурою Пустомитiвського району Львiвської області за фактом службового підроблення посадовими особами сільської  ради порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 366 ч. 1 КК України. Питання накладення арешту на майно та обрання мiри запобіжного заходу буде вирішено в ході досудового слідства. Про це „Гал-іnfо” повідомилив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ