Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Промоушн у місті: ЛМР буде консультуватися з громадськістю щодо розміщення реклами

Як повідомили на сайті Львівської міської ради, з 30 липня по 13 серпня 2021 року триватимуть консультації з громадськістю щодо змін до порядку надання місць для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

В проєкті рішення виконавчий комітет пропонує внести зміни у додаток № 1 «Про Порядок надання місць для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами». Слова «III ЗОНА – Периферійна: поза межами історико-культурної заповідної території міста та вулиць, віднесених до II ЗОНИ» хочуть доповнити словами: «до меж м. Львова, визначених ухвалою № 2711 Львівської міської ради», а також вказали оновлений перелік місць розміщення реклами. Серед них: від залізничної колії Львівської залізниці вздовж території складів Скнилівської промзони, вздовж територій ТЦ «Епіцентр», ТЦ «Три слони» ТЦ ТзОВ «ГАЛАВТОСВІТ», вздовж межі з Брюховицьким лісництвом  і тд. 

Ініціатором консультацій є департамент економічного розвитку Львівської міської ради. Він зазначив, що зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 13 серпня 2021 року. Також відбудуться й додаткові електронні консультації на платформі E-DEM.

А вже 5 серпня о 11 год відбудеться представлення проєкту рішення громадськості на платформі для організації відеоконференцій “Zoom”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ