Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прощання з Лехом Качиньським відбудеться 13 квітня

Прощання з Президентом Польщі Лехом Качиньським, що загинув в авіакатастрофі під Смоленськом, відбудеться 13 квітня 2010 р. Про це повідомили представники адміністрації глави польської держави, передає польське агентство RMF 24.

Як повідомляється, труну з останками Л.Качиньського буде виставлено в президентському палаці в м. Варшава. Дата поховання Л.Качиньського залишається невідомою.

Напередодні труну з тілом, загиблого в авіакатастрофі під Смоленськом, Л.Качиньського було доставлено в резиденцію глави держави в Варшаві. На площі перед резиденцією зібралися тисячі людей, які прийшли віддати загиблому президентові данину пам'яті.

Нагадаємо, літак Ту-154 з членами офіційної польської делегації, яка мала прибути для участі в траурних заходах у Катинському меморіалі, розбився 10 квітня ц.р. близько 09.50 за київським часом у Смоленській області під м. Печерськ при заході на посадку в аеропорт Північний в умовах сильного туману. Жертвами авіакатастрофи стали всі 96 людей, які були на борту, у тому числі президент Польщі та його дружина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ