Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Просторовим плануванням Львова керуватиме нова очільниця - Наталія Мисак

Вона має великий досвід міжнародної співпраці
Наталія Мисак

Новою керівницею управління просторового планування департаменту архітектури та просторового розвитку ЛМР стала Наталія Мисак.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

У мерії наголосили, що вона має великий досвід міжнародної співпраці і стане суттєвим підсиленням команди Антона Коломєйцева.

"Зараз важливо підтримувати та розвивати імпульс соціальної архітектури та планування, а також резильєнтність до викликів війни. Для цього необхідно, щоб планувальний процес був максимально інклюзивним: як у контексті врахування потреб найбільш вразливих груп населення безпосередньо спеціалістами, так і залучення усіх зацікавлених сторін до цього процесу", – зазначила нова керівниця.

Вона каже, що планує застосовувати "додаткові неформальні планувальні інструменти, які допоможуть підвищити чутливість до контексту та ефективність планувальних рішень у діалозі з міжнародною експертизою".

Довідково:

Наталія Мисак – архітекторка, дослідниця, кандидатка наук з історії та теорії архітектури. Закінчила магістратуру та аспірантуру у інституті архітектури та дизайну Національного університету "Львівська політехніка" 2017 року. Стажувалася у Віденському технічному університеті, Університеті Мальме , проводила пост-докторське дослідження у Вищій технічній школі Цюріха. Займалась проєктуванням громадських просторів у Львові. Працювала дослідницею в Центрі міської історії у Львові та архітекторкою у Харкові. Є учасницею кількох міжнародних ініціатив та експерткою від України Премії Європейського Союзу в галузі сучасної архітектури Міс Ван дер Рое.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ