Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Процесом ЗНО керуватиме професор російського мовознавства

Замість Ігоря Лікарчука директором Українського центру оцінювання якості освіти призначили професора російського мовознавства Ірину Зайцеву, повідомила «Комсомольська правда в Україні».

До свого призначення Ірина Зайцева працювала заступником міністра освіти, а ще раніше керувала департаментом освіти Луганського обласного російського центру і була депутатом Луганської облради.

Нове призначення припало на гарячу пору - із січня в країні почалася реєстрація на ЗНО-2011. У зв'язку з нововведеннями цього року охочі пройти тестування самостійно заповнюють бланки і відправляють всі документи в регіональні центри поштою. Перед початком реєстрації екс-директор УЦОЯО Ігор Лікарчук особисто обіцяв відповісти кожному. І вже зараз офіційний сайт УЦОЯО завалений питаннями від розгублених абітурієнтів.

Поки Ірина Зайцева не ділиться планами у зв'язку з новим призначенням.

«Це рішення уряду, - говорить новоспечений директор УЦОЯО. - Всі коментарі будуть пізніше».

Ігор Лікарчукзаявляв, що про своє звільнення дізнався з Інтернету. Хоча, за його словами, ця новина не стала для нього несподіванкою. Чутки про відставку Лікарчука ходили в Міносвіти кілька останніх місяців. І директор УЦОЯО чекав, що зі зміною влади його попросять залишити займану посаду.

КП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ