Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом 3-4 жовтня на Львівщині було зафіксовано два випадки вилучення наркотиків

Протягом двох минулих діб правоохоронці зафіксували два випадки незаконного перевезення і зберігання наркотиків. Про це „Гал-іnfо” повідомив Центр громадських зв’язків УМВС України у Львівській області.

Зокрема, ввечері третього жовтня на трасі Львів-Київ біля с. Малехів правоохоронцями  був затриманий  громадянин С., 1978 р.н., житель Жовкiвського району, в якого було виявлено та вилучено три поліетиленових згортки із зеленою речовиною в подрібненому стані. Згідно з висновками НДЕКЦ,  в пакеті  було 11,7 грама  марихуани.
 Також в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками УБОЗ УМВСУ у Львiвськiй області  четвертого жовтня близько 14.00 на вул. Науковiй, у м. Львові під час огляду автомобіля марки „Мерседес Бенц”, що належить громадянину  Ч., жителю Каслав-Новеместо, яким керував мешканець Львова, раніше судимий  уродженець Республіки Грузія, громадянин Б., 1969 р.н., виявлено 50 таблеток білого кольору. Таблетки знаходилися  в куртці  водія, де він зберігав їх з метою збуту. Згідно з висновком НДЕКЦ  встановлено, що таблетки білого кольору містять похідний амфетамiну, який відноситься до психотропних речовин. Вага  вилученої речовини 13,23 грама.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ