Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проведено незалежний фінансовий аудит ДК "Укрспецекспорт"

Як повідомили в прес-службі "Укроборонпрому, проведено незалежний фінансовий аудит ДК "Укрспецекспорт".

Державна компанія з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", яка є найбільшим українським спецекспортером та входить до складу ДК "Укроборонпром", першою з великих підприємств Концерну, які становлять суспільний інтерес, провела незалежний фінансовий аудит фінансової звітності, підготовленої згідно з Правилами (стандартами) бухгалтерського обліку, за 2017 рік.

Вибір аудиторської компанії відбувся відповідно до критеріїв для державних підприємств 1-ї групи, визначених постановою Кабінету Міністрів України №390 від 4 червня 2015 року.

Аудит провела незалежна аудиторська компанія Baker Tilly.

За результатами аудиту встановлено, що фінансова звітність спецекспортера достовірно відображає, в усіх суттєвих аспектах, фінансовий стан компанії, її фінансові результати і грошові потоки за вказаний період, за винятком впливу питань, описаних в розділі "Основа для думки із застереженням".

Після проведення зазначеного незалежного аудиту, у ДК "Укрспецекспорт" планують здійснити заходи із запровадження у бухгалтерському обліку з 2019 року міжнародних стандартів фінансової звітності.

Зазначимо, що наразі незалежні фінансові аудити на різних етапах відбуваються і на інших підприємствах Концерну. Аудиторам надається доступ до всієї необхідної інформації та звітності.

Baker Tilly – незалежний член міжнародної мережі Baker Tilly International, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку.

Компанія веде діяльність на українському ринку з квітня 1999 року відповідно до Закону України "Про аудиторську діяльність", прийнятих Міжнародних стандартів аудиту та етики Міжнародної федерації бухгалтерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ