Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Провесінь” оприлюднила імена продажних суддів і обіцяє на завтра ще один пікет у центрі Львова

Пікетувальники з агрофірми „Провесінь” оприлюднила імена суддів, які, на думку працівників, сприяли рейдерському захопленю підприємства. Були названі такі імена: Карпєчкін Т.П. (Господарський суд Київської обл.), Ластувка М.Д. (Дніпровський районний суд міста Києва), Курдюк (Апеляційний суд Львівської обл.), Драч (Корольовський районний суд міста Житомира).
Трудовий колектив також нагадує, що завтра, 17 січня, відбудеться ще один пікет біля приміщення «БМ Банку» (поблизу ринку «Добробут»), так як керівник цього банку, п. Ломакович, напряму пов’язаний з рейдерами і сприяє їм в загарбанні агрофірми.
Нагадаємо, що сьогодні в першій половині дня відбулось пікетування Львівської обласної прокуратури трудовим колективом ВАТ «Агрофірми „Провесінь”. Трудовий колектив ВАТ „Агрофірма „Провесінь” звернувся до новопризначеного керівника Львівської обласної прокуратури Олексія Баганця з проханням захистити підприємство від рейдерської атаки, що триває вже більше як півтора року. А також відсторонити від виконання службових обов’язків заступника прокурора Львівщини Володимира Гураля, який пітримує рейдерів – братів Кізіних у здійсненні рейдерської атаки на підприємство. Прокурор області Олексій Баганець пообіцяв розглянути усі вимоги пікетувальників на зустрічі з представниками трудового колективу 22 січня 2008 року, на яку попросив підготувати розширену довідку про історію конфлікту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ