Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

При новому начальнику міліції Львівщини запрацювала Інформаційна рада

Сьогодні, 23 березня, відбулося перше засідання Інформаційної ради при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області. У заході взяли участь начальник Головного управління генерал-майор міліції Рудяк Олександр Вікторович, а також журналісти провідних місцевих та загальноукраїнських ЗМІ. Повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Учасники зустрічі обговорили головні питання щодо подальшої співпраці органів державної влади (міліції) з представниками засобів масової інформації. Зокрема, журналісти звернулися до генерала Рудяка з проханням посприяти у наданні їм безперешкодного доступу до матчів Чемпіонату Європи з футболу та інші масові заходи, тобто – «без особливих перевірок». Також представники мас-медіа заявили, що у кожного з них є потреба в отриманні інформації від працівників міських та районних відділів міліції області, а тому у вирішенні цього питання також має бути сприяння вищого керівництва міліції.

Зі свого боку генерал-майор Рудяк Олександр Вікторович обіцяв, що для отримання коментарів журналісти можуть безпосередньо звертатися до нього. «Я відвертий у розмові. До мене можете телефонувати і завжди отримаєте відповіді на запитання», - зауважив начальник міліції Львівщини.

Олександр Рудяк також зазначив, що коментарі щодо Львова надаватиме начальник Львівського міського управління міліції Зюбаненко Сергій Вікторович. Разом з тим генерал запевнив, що негайно реагуватиме на скарги щодо ненадання керівництвом міських та районних відділів міліції інформації на журналістські запити.

На осанок учасники зустрічі визначили подальший план дій Інформаційної ради та домовились про наступне засідання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ