Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники оголошують фотоконкурс “Кордон в об’єктиві”

Адміністрація Державної прикордонної служби України оголошує конкурс фоторобіт на прикордонну тематику “Кордон в об’єктиві”, основною метою якого є дати можливість розкритися молодим талантам, шанувальникам фотомистецтва, а також популяризувати роботу прикордонної служби. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.
Переможців конкурсу буде нагороджено грошовими  преміями. Крім того, найкращі фотороботи учасників буде включено до презентаційного фотоальбому, який Держприкордонслужба планує видати до Дня прикордонника у 2007 році.
Конкурс пройде з 10 жовтня по 15 грудня 2006 року; роботи конкурсантів приймаються до 15 грудня 2006 року.

До 19 грудня членами журі будуть відібрані 10 фіналістів, список яких буде оприлюднено на відомчому сайті Державної прикордонної служби України.
20 грудня відбудеться оголошення імен переможців фотоконкурсу та їхнє урочисте нагородження в Адміністрації Державної прикордонної служби України.
На фотоконкурс приймаються фотороботи, що відповідають таким вимогам: на фотокартках повинна бути відображена прикордонна тематика. Кожен з учасників конкурсу може прислати фотокартки, створені упродовж 2005-2006 років (різноманітними за напрямами пори року та типажем). Фотокартки повинні бути високої якості та відповідати таким технічним вимогам: 300 dpi, розмір не менше як 2040 пікселів по довгій стороні. Фотозйомка повинна бути проведена упродовж 2005-2006 років.
Автор фотокартки погоджується з тим, що у разі входження до списку фіналістів фотоконкурсу організатори отримують право на використання його фотокарток, за умови згадування про авторство. Разом з роботами потрібно надсилати своє резюме (прізвище, ім’я по батькові, місце проживання та роботи, контактний телефон, особисту електронну адресу).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ