Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Рава-Руської виявили пильність: затримали перевізника макета автомата АКМ

У міжнародному пункті пропуску "Рава – Руська" (Львівська область) прикордонники виявили мешканця Тернопільської області, яки намагався перевезти до Польщі макет автомата АКМ, калібру 7,62 мм. Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

 

Зокрема, у міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення "Рава – Руська" на виїзд з України на смугу руху «Зелений коридор» прибув легковий автомобіль марки «Рено» під керуванням громадянина України 1972 р.н.

           

Під час візуального огляду транспортного засобу у прикордонників виникла підозра щодо можливого переміщення товарів заборонених для вивезення з України. Для огляду транспортного засобу був залучений  інструктор зі службовою собакою Перрі .

 

Відтак, було виявлено автомат АК (АКМ), калібру 7,62 мм, який був у салоні автомобіля серед особистих речей. Після вивчення документів та проведення експертизи було встановлено, що цей автомат являється масогабаритним макетом 7,62 мм автомата  АК (АКМ) і до вогнепальної зброї не відноситься.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ