Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Західного регіонального управління затримали 24 нелегалів з Молдови, Пакистану та Індії

30 липня 2006 року в ході реалізації оперативної інформації, що надійшла до оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону в двох випадках було затримано 24 потенційних нелегальних мігранти.
Так, у першому випадку в населеному пункті на відстані 9 кілометрів від лінії державного кордону спільно з працівниками СБУ було затримано 12 громадян Молдови, в міграційних картках яких було вказано місце перебування-Київ. Дві жінки попередньо вже затримувались за спробу незаконного перетину державного кордону.
В іншому випадку у селищах Ремети та Турі, що знаходяться в 15 кілометрах від лінії державної прикордонники затримали 11 громадян Пакистану та один Індії. У всіх нелегалів були відсутні будь-які документи. Усі 24 нелегали затримані та перебувають у пункті тимчасового тримання. Повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
Нагадаємо, у першому півріччі 2006 року підрозділами Західного регіонального управління ДПСУ за порушення законодавства України з прикордонних питань було затримано 5279 осіб, з них незаконних мігрантів 2183.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ