Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники знову затримали велику групу молдаван

24 жовтня на ділянці застави «Гута» Чопського загону прикордонний патруль затримав 12 громадян Молдови при спробі незаконного перетину кордону. За півкілометра до місця затримання порушників оперативно-пошукова група затримала також громадянина України без документів. Його причетність до переправки нелегальних мігрантів з’ясовується. Громадяни Молдови, а це шестеро чоловіків, п’ятеро жінок та одна дитина – мають закордонні паспорти, у міграційних картках місцем перебування визначено Одесу та Бердянськ. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПС.

Вчора ввечері на контрольному посту «Перечин» прикордонники мобільної застави «Великий Березний» затримали громадянина Індії та 2 громадян Шрі-Ланки. А на околиці м. Перечин вночі, 25 жовтня, оперативно-пошукова група затримала ще й 4 громадян Пакистану. У всіх іноземців відсутні будь-які документи.
За 9 місяців 2006 року підрозділи охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали за незаконний перетин кордону 3582 особи, з них  нелегальних мігрантів – 3135 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ