Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикра поразка львів’янок у галицькому дербі

У жіночому баскетбольному дербі, яке відбулося в рамках 18-го туру регулярної першості Української баскетбольної ліги, дівчата з львівської «Політехніки-Галичини» на своєму майданчику з рахунком 70:72 поступилися суперницям з івано-франківської «Галицької Академії».
«Політехніка-Галичина» (Львів) - «Галицька Академія» (Івано-Франківськ) - 70:72 (14:20; 10:23; 18:9; 28:20). Львів. 7 лютого. Палац спорту «Галичина».
Поєдинок звітного туру між географічними сусідами видався на славу! Такі матчі без вагань називають дербі.
Першими рахунок поєдинку відкрили господарки. «Двійку» у кільце гостей із Івано-Франківська закинула Біляна Турчінович. Загалом стартові три хвилини гри господарки були попереду. Але потім «Галицька-Академія» почала відриватися у рахунку. Відтак, на велику перерву львів'янки пішли поступаючись 19 очками - 24:43.
Після перерви «Політехніка-Галичина» заграла активніше у нападі та щільніше у захисті. Саме цим, мабуть, можна пояснити порівняно із першими двома періодами порівняно високу результативність господарок і низьку - гостей. Відтак, третя чверть закінчилася з рахунком 18:9 на користь підопічних Віктора Корягіна.
Остання десятихвилинка видалася наддраматичною. А її роз'язка наступила в останні секунди. Господарки підібралися майже впритул до «Галицької Академії». Відрив гостей розтанув немов сніг на весні до чотирьох пунктів. А посприяли цьому влучні кидки із-за периметру Ірини Бикової та кинджальні проходи під кільце Сладжани Тодоровіч. Здавалося, львів'янки зуміють наздогнати гостей і зачепитися бодай за овер-тайм. На жаль, дива не сталося. Відтак, поразка - 70:72.
Найрезультативнішими у переможців стали: Вікторія Мірчева - 22 та Валентина Воронова - 16 очок відповідно. У «Політехніки-Галичини» найбільше закинув дует балканських легіонерок: Біляна Турчіновіч - 18 очок та Сладжана Тодоровіч - 16 пунктів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ