Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Приміщення будинку культури «ЛОРТА» передадуть у комунальну власність місту

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про утворення комісії з питань передачі у комунальну власність Львівської міської територіальної громади майна Державного підприємства «Львівський державний завод «ЛОРТА».
фото - Олександр Мазуренко (пресслужба ЛМР)

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Як наголосив мер Львова Андрій Садовий, у цих приміщеннях має бути облаштований розвитковий центр для дітей.

«Відповідно до вимог закону щодо передачі державного майна у комунальну власність, пропонуємо створити відповідну комісію. Представником від виконавчого комітету буде Андрій Москаленко – перший заступник міського голови, заступник з економічного розвитку. А також є двоє представників від підприємства «ЛОРТА».

Наступним нашим кроком буде підписання акту приймання-передачі, реєстрація права власності територіальної громади на цей об’єкт, визначення особи балансоутримувача», - доповіла Гелена Пайонкевич, директорка юридичного департаменту ЛМР.

«Хочу наголосити, що у нас була домовленість з представником «Укроборонпрому», що у цих приміщеннях має бути наука, має бути техніка і має бути моделювання. І в цьому ракурсі маємо працювати. Там має бути розвитковий центр для дітей», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Рішення прийняли із зауваженнями – до складу комісії з питань передачі у комунальну власність Львівської міської територіальної громади майна Державного підприємства «Львівський державний завод «ЛОРТА» буде включено представника постійної депутатської комісії культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ