Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПриватБанк запровадив електронний квиток в м.Олександрія

Відтепер за проїзд в міському транспорті можна розплатитись картою або телефоном. Цьому посприяла співпраця банку з КП «Олександрійський транспорт» та міською радою.
Фото - ПриватБанк

Як зазначили на сторінці ПриватБанку, валідатори для оплати проїзду банківською картою вже встановлені міських автобусах №5/1, 5/2. Система оплати приймає картки платіжних систем Visa, Mastercard будь-якого банку та працює залежно від їх типу – безконтактно, через банківський чип або магнітну стрічку.

Вся процедура триває всього кілька секунд. Якщо оплата проїзду пройшла успішно, то пасажир побачить смайлик на екрані валідатора. Кондуктор перевіряє сплату за допомогою переносного термінала та видає пасажиру відповідний чек.

“Відсьогодні розрахуватися безготівково можна у двох автобусах, найближчим часом ПриватБанк готовий встановити валідатори ще у трьох. Плануємо продовжувати співпрацю з органами місцевої влади, розширювати мережу та надати можливість олександрійцям обирати вид оплати за проїзд на всіх маршрутах міста. Повноцінна робота електронного квитка дозволить проводити детальний аналіз пасажиропотоку в місті та полегшить життя містян”.- розповідає Владислав Макаренко, керівник відділення “Кропивницьке №2” Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ