Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Приватні перевізники Львова завтра страйкуватимуть під стінами міськради

Приватні перевізники Львова завтра, 30 серпня, планують провести акцію протесту під стінами Львівської міської ради. Таким чином вони хочуть вкотре привернути увагу місцевої влади до проблем у сфері пасажироперевень. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Ігор Сеник, голова Вільної профспілки пасажирських перевізників, інформує кореспондент Гал-інфо.

За словами  Ігоря Сеника, на акцію пікету мають намір прийти близько 200 водіїв,  які здають свій транспорт в оренду автотранспортним підприємствам Львова, однак як точно відбуватиметься їхня акція протесту наразі невідомо. 

ожливо, автобуси просто не виїдуть на маршрути, або усі маршрутки приїдуть в центр міста, щоб привернути ще більше уваги", – зазначив Ігор Сеник.

Також приватні підприємці-перевізники  вимагають негайного вдосконалення транспортної системи у Львові, введення електронного квитка, вирішення питання щодо пільговиків, сформувати новий склад тендерного комітету, а також змінити умови конкурсу і надати конкурсному процесу публічності.

"У нас є певні напрацювання, як правильно вчинити із пільговиками, щоб перевізникам не було збитково. А це ввести систему «нульового квитка», а також налагодити систему обліку та компенсації держави за перевезення пільговиків", - розповів Андрій Корчинський, голова асоціації автомобілістів.

"Ми вимагаємо конструктивного діалогу із владою міста", - додав Андрій Корчинський.

Як писало Гал-інфо, компанії «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів» не мають наміру брати участь у пікеті та зупиняти рух своїх автобусів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ