Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призначення начальника управління транспорту ЛМР — незаконне

Новопризначений начальник управління транспорту Львівської міської ради не відповідає конкурсним вимогам, конкурс не пройшов необхідних процедур.
Орест Олеськів. Фото з Facebook сторінки.

Нагадаємо, 13 серпня Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту.

Термін прийняття документів - 30 календарних днів з дня оголошення, тобто до 12 вересня 2019 року.

2 жовтня на апаратній нараді міський голова Львова Андрій Садовий оголосив, що напередодні відбувся конкурс і комісія рекомендує призначити Ореста Олеськіва на посаду керівника управління транспорту.

Зазначимо, що на сайті Львівської міської ради немає жодної інформації про час та місце проведення конкурсу на посаду керівника управління транспорту. Також відсутня будь-яка інформація про кандидатів, які подавались на конкурс.

Варто додати, що за офіційно опублікованою інформацією Орест Олеськів не відповідає як жодній з трьох основних вимог, які ставились до кандидатів на посаду (освіта професійного спрямування, стаж роботи, післядипломна освіта), так і додатковій вимозі про досвід роботи на керівних посадах в автомобільній галузі.

Також виникають сумніви у вчасності подачі документів на конкурс. Зокрема електронну декларацію кандидат на посаду подав 20 вересня, що не вкладається в терміни, визначені в конкурсних умовах. Також, джерела наближені до львівського міського голови повідомляли Гал-інфо, що 16 вересня на даний конкурс не було подано жодної кандидатури.

Гал-інфо звернулось до голови Комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики з проханням прокоментувати чи розглядали кандидатів на посаду начальника управління транспорту Львівської міської ради. Як повідомив Остап Доскіч, кандидатури на посаду начальника управління транспорту не проходили обговорень на профільній комісії.

Як повідомили джерела Гал-інфо, кандидатура Ореста в ЛМР з'явилась несподівано, на противагу в.о. керівнику управління транспорту Олегу Партиці, який почав ставити питання про розірвання договорів з рядом приватних перевізників, які не виконують взяті на себе зобов'язання.

Редакція скерувала запит до Львівської міської ради з проханням надати інформацію про проведений конкурс, а також копії документів поданих кандидатами.

Як писало Гал-інфо напередодні, львівські перевізники продовжують ігнорувати укладені договори і не випускають на маршрути міста необхідної кількості автобусів, а також не дотримуються графіків руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ