Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призначено нове керівництво Держсільгоспінспекції у Львівській області

Наказом Голови Держсільгоспінспекції України від 12 листопада 2013 № 100-кт призначено начальника Держсільгоспінспекціїу Львівській області – Івасіва Андрія Романовичат та наказом від 31 грудня 2013 № 110-кт призначено його Першого заступника –Маланича Миколу Миколайовича. Про це повідомила прес-служба інспекції

У повідомленні сказано, що "Івасів Андрій Романович - уродженець м. Івано – Франківськ. Закінчив Національну академію державного управління при Перезидентові України. З 1998 по 2003 рік біймав керівні посадиу комерційних структурах. У 2008 році працював головним спеціалістом відділу фінансово- господарського забезпечення Городенківської районної державної Адміністрації. З серпня 2008 року був головним спеціалістом контрольно-ревізійного відділу Державного комітету України із земельних ресурсів (Держкомзем України), а з 23 вересня 2008 року обіймав посаду во начальника Пустомитівського управління Держкомзему у Львівській області. У 2012 році призначений на посадуголовного спеціаліста відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Івано-Франкківській області, де незабаром у 2013 році став Першим Заступником начальника Держсільгоспінспекції у Івано-Франківській області.

Маланич Микола Миколайович – уродженецьселаЯсениця-Замкова, Старосамбірського району Львівської області. Закінчив Західноукраїнський інститут інформаційних технологій та управління ім. В.Чорновола за спеціальністю правознавство і Університет ім. І.Франка, де здобув кваліфікацію юриста. Друга освіта - Львівський національний аграрний Університет. Факультет -“Землевпорядкування та кадастр”. У 2007 році обіймав посаду провідного спеціаліста Сокальського міжрайонного відділу з контролю за використанням та охороною земель. У 2009 році був на посаді начальника відділу Центрального регіонального відділу з контролю за використанням і охороною земель. З 2012 - спеціаліст відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Львівській області".

Цікаво, що наказ про призначення начальника Івасіва Андрія Романовича датований 12 листопада, а повідомлено про це було 31 грудня.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ