Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призов 2020: Львівщина виконала завдання на 76%

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату, на Львівщині триває призовна кампанія на військову строкову службу. Станом на сьогодні Львівщина виконала поставлене завдання на 76%.

Цього тижня до війська планується відправити близько сто п’ятдесяти юнаків. Загалом з Львівщини до Збройних Сил України та інших військових формувань буде відправлено 730 чоловік.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/1

- На даному етапі призовна кампанія на Львівщині триває без зривів. Як і у попередніх відправках кожного призовника тестують методом ІФА на наявність захворювання на Covid19.

Хочу нагадати усім призовникам, які мають намір вступати у ВУЗи цього року. Ви маєте таку можливість. Для цього необхідно з’явитись на засідання районної призовної комісії, надати необхідні документи, які підтверджують намір призовника вступити у вищий навчальний заклад та написати заяву. Далі звернення призовника розглядає обласна призивна комісія, яка і ухвалює надання відстрочки. – зазначив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Тіщенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ