Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

путін заявив, що фсб запобігла замаху пропагандиста соловйова

Так званий президент росії володимир путін заявив про те, що Україна нібито готувала напад на "відомого російського журналіста". У федеральній службі безпеки заявили, що йдеться про пропагандиста та ведучого телеканалу "россия-1" володимира соловйова.

Про це президент рф заявив на розширеній колегії російської генпрокуратури, пише Суспільне.

"Сьогодні фсб припинила діяльність терористичної групи, яка готувала вбивство одного з відомих вітчизняних тележурналістів. Куратори із закордонних спецслужб, у тому числі ЦРУ, мабуть, дають поради Києву про замахи на російських журналістів", — сказав путін.

У федеральній службі безпеки заявили, що йдеться про пропагандиста соловйова, передає російське видання "РБК". Як повідомила фсб, вбивство планувалося на завдання Служби безпеки України.

Російські силовики стверджують, що у підозрюваних знайшли саморобний вибуховий пристрій, вісім "коктейлів Молотова", шість пістолетів, обріз мисливської рушниці та гранату РГД-5. Крім того, у них виявили українські паспорти із фотографіями членів групи та "націоналістичну літературу".

"Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства соловйова, після якого вони планували втекти за кордоном", — розповіли в спецслужбі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ