Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путінська прокуратура просить для Савченко 23 роки колонії

Прокуратура Російської Федерації просить суд засудити українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко до 23 років у колонії загального режиму. Як передає "Інтерфакс-Україна", прокурор заявив, що "докази сторони звинувачення були логічними, підтвердженими матеріалами справи та достатніми для визнання Савченко винною".

"Маючи навички військової підготовки, підсудна прибула в розпорядження батальйону "Айдар", де вступила в злочинну змову з керівником батальйону і з його бійцями. Злочинні діяння були вчинені загальнонебезпечним способом", - сказав прокурор. З його слів, мотивом скоєних обвинуваченої злочинів стала "ненависть і ворожнеча" щодо жителів Луганської області та громадян Росії. 

Адвокат українки Ілля Новіков зазначив, що цифра у вироку немає жодного значення. "Це рідкісне задоволення для адвоката - коли не треба боротися за кожен рік, а можна цинічно розмазувати прокурорів, не побоюючись за клієнта", - написав Новіков у своєму Twitter.

Нагадаємо, експертиза підтвердила, що українську льотчицю Надію Савченко викрав екс-ватажок бойовиків Болотов. Його голос упізнали на записі телефонної розмови з Павлом Карповим, який працює в адміністрації президента Путіна.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ