Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дехто досі намагається уникнути відповідальності - через "телефонне право", - начальник львівських патрульних

У Львові далі намагаються використовувати так зване "телефонне право", щоб уникнути відповідальності за правопорушення. Про це в ексклюзивному відеоінтерв`ю для Гал-інфо повідомив керівник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський.

«Усіх своїх знайомих, друзів і рідних попередив, що реагуватиму жорсткіше, ніж щодо інших», - сказав він.

Антон Пузиревський зізнався, що спроби з’ясувати все в телефонному режимі, щоб уникнути відповідальності, мають місце.

«Знаю, що намагаються щось вирішити, але це абсолютно не впливає на зняття відповідальності чи пом’якшення її. Патрульний вирішує на місці. Якщо він бачить, що людина перебуває в стані душевного потрясіння, то ставимося лояльно, намагаємося зрозуміти і обмежуємося попередженням. Якщо питання стоїть про керування в нетверезому стані, то жодних винятків не може бути. Але зараз це випадки поодинокі. Приходять часто до мене і починають розказувати, що от раніше, перед вами, тут був такий то. Я їм кажу, щоб не називали мені прізвищ, бо я в тій структурі не був. Зрештою, живучи в Червонограді, не слідкував за тим, хто займає той чи інший пост», - сказав Антон Пузиревський.

Він наголосив, що у поліцейських достатня зарплата, а тому  нема потреби шукати додаткових заробітків.

«Ми не для того прийшли. Багато людей, які працюють зараз в поліції, залишили своє попереднє життя. Пожертвували багато, щоб ця реформа відбулася, і ми не маємо права не виправдати довіру громадян», - заявив він.

Повну версію відео-інтерв'ю дивіться незабаром на нашому сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ