Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ять кримінальних справ порушено правоохоронцями за підроблення висновків санепідемстанції

Співробітники Управління СБУ у Львівській області виявили механізм ухилення від проходження контролю санітарно-епідеміологічної експертизи під час розмитнення товарів на Львівській митниці — про це повідомила прес-служба Управління СБУ у Львівській області.
Як з’ясували оперативники, 5 підприємств Львова протягом 2004-2005 років під час розмитнення товарів закордонного виробництва (як правило електрообладнання) на митному пості «Львів-вантажний», надавали митникам підроблені висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи про дозвіл на ввезення та реалізацію (використання) завезених товарів.
Цікавим є те, що на зазначених висновках Львівської СЕС були відповідні підпис та печатки, хоча, як свідчать відповіді Львівської СЕС, зазначені підприємства із заявкою на дозволи про ввезення та використання цих вантажів не зверталися. Така відповідь СЕС дає підстави вважати, що реквізити на документах були підроблені.
Враховуючи викладене, співробітники управління СБУ у Львівській області передали зазначені матеріали правоохоронним органам, де за фактом виготовлення та використання підроблених штампів порушено п’ять кримінальних справ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ