Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Пʼятьох Героїв зі Львівщини посмертно нагородили орденами «За мужність» III ступеня

Як повідомив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, пʼятьох Героїв зі Львівщини посмертно нагородили орденами «За мужність» III ступеня.

Олександр Бекерський – житель села Зимна Вода. З початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав ЗСУ. 6 серпня 2022 року загинув унаслідок поранень, які отримав, даючи відсіч ДРГ у селі Благодатне на Миколаївщині.

Сергій Надозірний – житель села Зимна Вода. З 2014 року брав участь в АТО. Коли почалося повномасштабне вторгнення, також пішов добровольцем на фронт. Загинув 20 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання у Бахмуті.

Юрій Гиряк жив у Стрию. Під час великої війни приєднався до місцевої тероборони. Став бійцем 65-го батальйону 103-ї окремої бригади тероборони ЗСУ. 14 листопада 2022 року підірвався на міні поблизу села Стельмахівка на Луганщині.

Андрій Рибак. Жив у Стрию. З початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив у лави Стрийської тероборони. На війні був командиром стрілецького взводу. Загинув підірвавшись на міні.

Іван Шимков. Народився у селі Гірне, останні роки проживав у Стрию. Воїн добровільно вступив до лав Стрийської тероборони. На війні був стрільцем стрілецького відділення. Загинув 13 жовтня при виконанні службового обов’язку на Луганщині.

Памʼятаємо найвищу ціну, яку наші Герої заплатили за майбутнє України. Щирі співчуття рідним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ