Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання ЛАЗу знаходиться на особистому контролі у прокурора Львівщини

Прокурор Львівської області Олексій Баганець прийняв на особистому прийомі ініціативну групу працівників ЛАЗу. В ході зустрічі прокурор вислухав їхні доводи та претензії, а також проінформував про діяльність органів прокуратури області для захисту конституційних прав працівників підприємства. Зокрема, прокурор наголосив на наданому їм праву отримання заробітної плати – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.
Також , під час особистого прийому Олексій Баганець повідомив, що, у зв’язку із великим об’ємом слідчих дій та з метою прийняття швидкого та законного рішення, розслідування у кримінальній справі за фактом невиплати заробітної плати, передано в прокуратуру Львова. Згідно з розпорядженням прокурора Львівщини створено слідчо-оперативну групу з працівників прокуратури та органів міліції, до складу якої входить прокурор Львова та частина працівників прокуратури Сихівського району міста.
Також на зустрічі прокурор області обговорив з працівниками «ЛАЗу» спільні дії щодо перевірки доводів заявників.
Рослідування кримінальної справи та вжиття інших заходів прокурорського реагування з метою захисту порушених прав і свобод працівників «ЛАЗу» перебуває на особистому контролі в прокурора області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ