Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада розгляне закони для лібералізації візового режиму з ЄС

Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок розгляне шість законопроектів, які необхідні для лібералізації візового режиму з ЄС. Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

У першому читанні планують розглянути законопроект 3154 - про негайний розгляд судами позовів про примусове видворення або затримання іноземців та осіб без громадянства.

У другому читанні депутати запланували розглянути законопроекти 2540а про арешт майна будь-яких осіб при його використанні в якості доказів у кримінальному провадженні, 2541а про застосування спеціальної конфіскації до отриманого злочинним шляхом майна, 2542а про обмеження Служби безпеки України повноваженнями з проведення досудового розслідування злочинів у сфері національної безпеки і оборони і пов'язаних з тероризмом і N3040 про створення Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Також депутати планують розглянути законопроект N3041 про фінансування Нацагентства з питань розшуку отриманих від корупційних злочинів активів.

"Дебати обіцяють бути гарячими, але в мене позитивні відчуття, що проголосуємо", - написала у Fаcebook про ці законопроекти депутат Ірина Геращенко.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ