Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Рада у четвер продовжить розгляд реінтеграції Донбасу

Верховна Рада у четвер продовжить розгляд законопроекту №7163 "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях". Про це йдеться в порядку денному Ради, опублікованому на сайті парламенту.

Розгляд нової редакції закону про приватизацію держмайна запланований наступним питанням після законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Далі депутати розглянуть включення до порядку денного сесії ряду законопроектів, зокрема проекту № 7440 про створення Вищого антикорупційного суду, законопроекту №7428 "Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у багатонаціональних навчаннях" та урядовий проект №7180 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей управління державними банками".

Окрім того, депутати планують розглянути у першому читанні законопроект №5435 "Про правовий статус осіб, зниклих безвісти", №6675 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги".

Також у порядку денному розгляд у повторному другому читанні законопроекту №7114 "Про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ