Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада визнала незадовільною роботу Володимира Гірняка

Сьогодні, 10 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати визнали роботу заступника голови ради Володимира Гірняка незадовільною. «За» проголосувало 53 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.

Додамо, що звіт Володимира Гірняка депутати розглядали без нього.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що хоч доповідача і немає, але «службова особа була поінформована про звіт».

Триває сесія Львівської обласної ради VІІ скликання. Фоторепортаж

Як пояснив перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус, Гірняк телефонував до нього і повідомив, що він перебуває на лікарняному.

В обговоренні депутати висловлювали свої зауваження до роботи Володимира Гірняка. не висловила підтримку йому і його ж фракція – Громадянська позиція.

Як зазначив депутат Ярослав Качмарик, оцінка роботи голови чи заступника не повинна бути лише в частині роботи чи звільнення.

«Не може голова працювати добре, а заступники погано, чи навпаки. Я був вкрай незадоволений, що заходи в частині реорганізації бюджетних установ проводили під вигуки «Ганьба». Людей треба бачити і чути. Я вважаю, що не найкраще працювали заступники голови Львівської облради», - сказав депутат.

Голова бюджетної комісії ЛОР Олег Домчак розповів, що в роботі заступника були прогалини.

«Щодо моніторингу господарської діяльності комунальних установ була створена комісія. Керівником був Гірняк. Ми побачили, що є видатки, які не виконують своєї соціальної функції. Пропонували провести міжнародних аудиторів. Були підготовлені технічні завдання і готувалися тендерні процедури. Однак, це відтермінували і причиною був керівник цієї групи. Ми б могли сьогодні мати точнішу інформацію щодо утримання комунальних установ. Ця ділянка роботи була незадовільною», - сказав Домчак.

Також депутати згадали і конкурси на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів.

Депутат Катерина Кеньо наголосила, що між депутатським корпусом та заступником «немає взаємодії».

«Не може бути в президії людини, яка не шанує букви закону. Володимир Гірняк не пішов у відпустку, але балотувався у парламент», - сказала Катерина Кеньо.

В результаті депутатам запропонували визнати роботу заступника незадовільно і вони підтримали пропозицію голосуванням.

Фото - Гал-інфо.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин анонсував звіт своїх заступників на сесії 10 вересня, а також припустив можливість їхнього звільнення.

Також нагадаємо, що 21 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що проти нього готують змову, аби зняти з посади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ