Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді назріває заколот проти голови

Сьогодні, 21 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що його звіт спеціально не включили до порядку денного на сьогоднішнє засідання, передає кореспондент Гал-інфо.
Сесія Львівської обласної ради. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"Якщо вважаєте що тема реваншу чи зради десь далеко у столиці, то помиляєтесь. Що сьогодні стоїть за рішенням не включати звіт голови до порядку денного. Юридична процедура передбачає, що під час обговорення може виникнути пропозиція стосовно недовіри голові, що є підставою для окремих людей, які готові боротися за крісло голови", - сказав Олександр Ганущин.

Він зазначив, що його звіт не включили до порядку денного, адже на сьогодні нема голосів для висловлення йому недовіри.

"Сьогодні у них на це немає голосів. Вони чекають на призначення нової "зеленої влади" в нашому регіоні, щоб підкріпитися їхньою позицією і провести це рішення. Мені прикро, але мотором цих ініціатив у Львівській облраді став ніхто інший, як заступник голови Володимир Гірняк (Громадянська позиція, - ред.). Нічого персонального, просто бізнес", - заявив Олександр Ганущин. 

Голова Львівської облради заявив, що такі процеси розпочалися після того, як він заявив про опозиційність до нової влади. Він сказав, що не тримається за крісло та оголосив перерву.

Натомість заступник голови Володимир Гірняк пояснив, що звіт не внесли до порядку денного, бо Ганущин пізно його подав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ