Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Радіо "Львівська хвиля" святкує своє 25-річчя

Сьогодні найрейтинговіша радіостанція Львівщини святкує своє 25-річчя. Радіо “Львівська хвиля” засновано 11 серпня 1992 року.

"Львівська хвиля" - це фабрика вражень, досвіду, ідей та постійних випробувань. Дуже хочеться тут згадати усіх, з ким звела "Хвилька". Хтось прийшов на зовсім трішки, хтось був великою історією на радіостанції, хтось тут і досі, але кожен запускав свою частку енергії в історію радіостанції, яка пройшла через безліч експериментів, спроб, випробувань і перемог, і сьогодні без "Хвилі" я собі не уявляю Львів. В кожного є своя історія і своє ставлення до "Львівської хвилі", єдине, що знаю напевне, – ця радіостанція не залишає байдужими.

Дякую всім, хто був, є і досі творить історію "Львівської хвилі", дякую за те, що завжди, коли потрібна допомога, порада, підтримка ви відгукуєтесь і не залишаєтесь осторонь, дякую львівськохвилівцям за те, що Ви створили таку радіостанцію, якою вона є сьогодні. І де б ви не були, ви назавжди є частинкою нашої великої родини, люблю Вас всіх, шаную і поважаю. Саме сьогодні «Львівській хвилі» 25, дякую тим, хто почав цей нереальний на той час експеримент 11 серпня 1992-го, дякую тим, хто підхопив естафету і отримує кайф від того, що робить зараз", - PR-менеджер радіо "Львівська хвиля" Ірина Галевич.

Колектив Гал-інфо приєднується до вітань. Бажаємо легких ефірів, цікавих гостей біля мікрофона, свіжих порівнянь і сміливих тем, багато доброї музики і багато дорогої, але непомітної реклами. Бажаємо всім працівникам радіостанції, а також генеральному директору Мирославу Хом'яку - рейтингів, які зашкалюють, втіхи та радості від творчої праці!  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ