Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти повністю знищили аеродроми у Луцьку та Василькові

Вчора російські окупанти атакували аеродром у Луцьку, а сьогодні - аеродром у Василькові на Київщині. Обидва повністю зруйновані.

Зокрема міський голова Луцька Ігор Поліщук в етері Суспільного зазначив:

"Важко сказати, для чого проводилися ці авіаудари, оскільки наш аеродром був виведений з ладу ще 24 лютого під час перших його обстрілів. Він вже був не придатний для функціонального використання. Тепер аеродром добили. Він повністю знищений. Влучили в склад паливо-мастильних матеріалів. Ймовірно, його розстріляли знову лише для того, щоб збільшити паніку і рівень страху серед населення".

Він також додав, що житлові будинки розташовані лише за кількасот метрів від аеродрому. Наразі людям не рекомендували евакуйовуватися, оскільки на аеродромі вже нічого не лишилося, щоб по ньому стріляти.

Мера Василькова Наталія Баласинович повідомила, що сьогодні близько 7:00 в місцевий аеродром влучили 8 ракет російських окупантів.

"Обстріляли аеропорт, аеропорт повністю знищено, знищено злітну смугу. Здетонував склад із боєприпасами, і вони досі детонують, бо одна з ракет потрапила до складу. Також знищено склад із пально-мастильними матеріалами", - зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ