Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти вночі атакували Сумщину і Київщину: що відомо

В ніч на 11 березня російські окупаційні війська атакували житлові будинки хутора Кердилівщина Маловорожбянської сільради на Сумщині, а також обстріляли ракетами Баришівку Київської області, влучили в житловий сектор, у передмісті Києва тривали бої.

Як зазначив голова Київської ОДА Олексій Кулеба, за попередньою інформацією у Баришівці ракета "Іскандер" завдала значних ушкоджень інфраструктурі та житловому фонду. Пошкоджено повністю 60-квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та 10 приватних будинків пошкоджені частково. Попередньо жертв внаслідок авіаудару немає. Інформація уточнюється.

Також точилися бої в Ірпені, Макарові, в районі Бородянки. Рашисти здійснили обстріл Білогородської та Бучацької громад.

Водночас глава Сумської ОДА Дмитро Живицький у Telegram повідомив, що російські окупаційні війська обстріляли житлові будинки хутора Кердилівщина Маловорожбянської сільради на Сумщині. Внаслідок атаки загинули двоє місцевих мирних мешканців: Василь Маслюк (приліт у двір) та Валерій Суханов (осколкове).

Також Живицький повідомив, що вночі знову бомбили Лебедин. Це відбувається щоночі, російські ворожі літаки скидають бомби на житлові квартали і об'єкти критичної інфраструктури, констатує голова області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ