Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Редакціям комунальних газет не збільшуватимуть орендну плату

Голова постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради Ігор Комарницький надіслав на адресу Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України лист про не збільшення орендної плати редакціям комунальних газет. Про це повідомили в ЛОО НСЖУ.

Нагадаємо, що у березні ц.р. заступник голови ЛОО НСЖУ Андрій Болкун звернувся до голови Львівської обласної ради із листами про недопущення збільшення орендної плати комунальним ЗМІ Львівщини та заборони відчуження приміщень, в яких перебувають редакції засобів масової інформації.

Згадані звернення були розглянуті на засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації облради. Депутати одноголосно прийняли рішення про те, що сесія обласної ради не планує розгляд питання збільшення орендної плати комунальним ЗМІ Львівщини. Також не планується приватизація приміщень, що використовуються для виробничих потреб друкарень чи в яких перебувають редакції ЗМІ (в т.ч. і самбірських комунальних газет «Голос Самбірщини» та «Новини Самбора»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ