Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реєстровці та міграційники Львівщини провели спільну нараду

Вчора, 28 квітня, у Львові на ZOOM-платформі відбулася спільна нарада представників Державного реєстру виборців і Державної міграційної служби. Про це повідомили 29 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Засідання провели начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Зоряна Павлів і перша заступниця начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Іванна Іваночко.

Участь у засіданні взяли керівники відділів ведення Державного реєстру виборців (районних державних адміністрацій та міських рад міст обласного значення) і територіальних підрозділів Державної міграційної служби Львівської області (районних та міських відділів).

Учасники заходу обговорили важливі та актуальні питання співпраці органів ведення Державного реєстру виборців Львівської області і територіальних підрозділів ДМСУ України Львівській області, які виникають у зв'язку з реформою адміністративно-територіального устрою. Також було розглянуто тему подання відомостей періодичного поновлення (на виконання статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців") та співпраці з питань уточнення персональних даних виборців. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ