Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реконструкцію площі перед Центром Довженка планують почати наступного року, - Садовий

Наступного року планують розпочати реконструкцію площі перед Центром Довженка на Сихові. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час сьогоднішнього позачергового засідання сесії Львівської міської ради.
фото - пресслужба ЛМР

«Реконструкція площі перед Центром Довженка є дуже важливим проєктом. На жаль, через брак коштів у бюджеті, ми не змогли розпочати ці роботи цього року. Але, наскільки я поінформований, у бюджеті розвитку на наступний рік ми передбачаємо ці кошти, щоб розпочати роботи. Це буде два блоки робіт: перший – це заміна інженерних мереж, а другий – це благоустрій самої площі. І, звичайно, треба буде попрацювати з фасадом будівлі, щоб він був сучасним і гармонійним з територією довкола.

Тому, важливо, щоб всі, хто підтримує цей проєкт, голосуючи за бюджет розвитку, відстояли ці кошти. Адже у місті є багато потреб, і кожна потреба є головною, але на моє переконання, для Сихова потреба реконструкції площі перед Центром Довженка не просто назріла, а вже перезріла. Сихівчани вже два роки чекають на цей проект. Я двома руками за те, щоб його реалізувати», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ