Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Режисер фільму "Мої думки тихі" Антоніо Лукіч проведе інтенсив у Львові

До Львова ділитися досвідом та розповідати цікавинки про комедію «Мої думи тихі» приїде її творець, режисер Антоніо Лукіч. 4-годинний інтенсив з режисури кіно відбудеться 22 лютого о 12:00 в конференц-залі на вулиці Богомольця, 6 за підтримки мистецької організації Wiz-Art.

Фільм Мої думки тихі / My Thoughts Are Silent за перші три тижні прокату фільм зібрав понад 7,2 млн грн та завоював прихильність глядачів в Україні та закордоном. Під час інтенсивну Антоніо Лукіч проаналізує помилки, які він зробив на шляху від ідеї до прем'єри фільму на світових кінофестивалях, від Карлових Вар до Вієналє.

Режисер розповість де живуть ідеї, як шляхом маніпуляцій змусити людей працювати на себе. А також –– що вимагати від продюсера і як залишитися друзями після виходу фільму на екран.

Учасники інтенсивну матимуть змогу розглянути допоміжні матеріали – від розкадровок та бекстейджу до сцен, які не увійшли в монтаж фільму.

Інтенсив буде корисний не лише професіоналам кіноіндустрії та тим, хто має намір знімати кіно, а й тим, хто хоче знати більше про яскраву та життєву українську комедію «Мої думки тихі».

Довідка

Wiz-Art – це мистецька формація, що показує українцям короткометражне кіно з усього світу та знайомить світ з фільмами з України. Візитною карткою Wiz-Art є однойменний щорічний львівський міжнародний кінофестиваль короткометражних фільмів. Фестиваль Wiz-Art відбувається безперервно з 2008-го.

Комедія Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» вийшла в український прокат у січні 2020-го. У головних ролях Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська.

Головний герой фільму – молодий звукорижесер-фрілансер Вадим, у якого не складається з роботою та особистим життям, отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання — записати голоси закарпатських тварин — може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина — мама Вадима.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ