Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Результати екзит-полів свідчать про провал міжтурової агітації Тимошенко, - соціолог Антипович

Юлії Тимошенко не вдалося протягом останніх 10-14 днів до другого туру подолати відставання від Віктора Януковича. Показники Януковича та Тимошенко згідно з переважною більшістю екзит-полів виявилися такими, як ми прогнозували 2 тижні тому - відповідно 50% та 45%. Про це сьогодні, 7 лютого, під час прес-конференції заявив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

 

За його словами, приємно констатувати, що на відміну від першого туру виборів, результати екзит-полів другого не відрізняються більше, ніж на 3%. Така різниця зумовлена різницями методик.

 

На думку Олексія Антиповича, якщо різниця між кандидатами за результатами другого туру виборів буде 5%-6%, то Юлія Тимошенко змушена буде визнати перемогу Віктора Януковича. Якщо розрив буде в межах 3%, то варто очікувати оскарження результатів виборів і політичного протистояння.

 

Нагадаємо, сьогодні було оприлюднено кілька екзит-полів, які зафіксували перемогу у другому турі Віктора Януковича. Його перевага над Юлією Тимошенко коливається від 3% до 6%.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ