Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Результати виборів до Львівської міської ради будуть несподіваними, – депутат Забарило

Результати виборів до Львівської міської ради будуть несподіваними. Виборець змінюється і розуміє, щоб змінити ситуацію у місті потрібно голосувати за ті політичні сили, що не були в раді. Про це сьогодні, під час круглого столі заявив депутат Львівської міської ради, ГО "Громадянська позиція» Анатолій Забарило.

 

 За його словами, нині політичні сили, які є у місцевих радах на Львівщині, повинні платити за векселями і пояснювати, чому вони не виконали своїх обіцянок.

 

Також, на думку Анатолія Забарила, краще було б якби вибори відбулися якомога скоріше і за мажоритарною виборчою системою.

 

Водночас інший депутат ЛМР, голова ГО «Рух «Львів’яни передусім» Андрій Мисик зазначив, що не вірить у те, що буде змінено виборче законодавство.

 

Натомість соціолог Володимир Подгорнов переконаний, що місцеві вибори відбудуться восени 2010 року і, можливо, за модифікованою мажоритарною системою. Депутат обиратиметься в певному окрузі, але реєструватися там самостійно не зможе, це повинна буде робити партія. Така система стане певним компромісом між політичними партіями, що не хочуть втрачати вплив на місцеві ради. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ