Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

РФ заблокувала розширення мандату ОБСЄ на всі прикордонні пункти поруч з окупованою частиною Донбасу

Російська Федерація в черговий раз заблокувала розширення мандату місії спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва в Європі на всі прикордонні пункти українсько-російського кордону на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні місії України при ОБСЄ в Twitter.

"Постійна рада ОБСЄ продовжила мандат наглядової місії російських прикордонних пунктах «Гуково» і «Донецьк» на 3 місяці в існуючому вигляді", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим наголошується, що "Росія заблокувала розширення мандата на всі ділянки кордону поруч з підконтрольною бойовикам територією Донбасу, інші підтримали українську ініціативу".

У свою чергу, директор Департаменту політики та комунікацій Міністерства закордонних справ України Олексій Макєєв в Twitter зазначив: "РФ щосили пручається контролю над укр/рос кордоном. Інакше зупиняться контрабандні потоки російської зброї і найманців".

Росія вже неодноразово блокувала розширення мандату місії ОБСЄ на всі прикордонні пункти пропуску, які межують з територією РФ з боку окупованої частини Донбасу.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ