Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рішення Львівської міської ТВК може бути скасоване

Як повідомив в коментарі Гал-інфо, один з членів Львівської міської ТВК Ярослав Мандрук, протокол Львівської міської ТВК про результати виборів депутатів Львівської міської ради можливо був складений з порушеннями.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

"Скоріш за все комісія допустила певні процесуальні помилки, не передала належним чином до ЦВК дані і можливо буде відкрите кримінальне провадження по роботі керівництва Львівської міської ТВК. Можливо рішення буде оспорене загалом.

Це все звичайно, що може вплинути на кінцевий результат. Є обґрунтовані підозри, що можуть бути якісь фальсифікації. З даного питання є вже звернення до правоохоронців, чекаємо результатів", - зокрема повідомив Ярослав Мандрук.

Як зазначив Мандрук, кінцевий протокол Львівської міської ТВК про результати виборів депутатів Львівської міської ради підписало 14 членів комісії з 18. 

"Але там були процесуальні порушення. Не було присутнього секретаря комісії, не вівся протокол безперервного засідання. І зараз це все обговорюється, і вивчається правоохоронцями, чи стануть ці факти підставою для скасування результатів", - додав Ярослав Мандрук.

Нагадаємо, вчора Львівська міська ТВК опублікувала Протокол Львівської міської ТВК про результати виборів депутатів Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ